Generator dioxid de clor LOTUS AIR

Generator la presiune atmosferică

LOTUS este sistemul avansat de dezinfectare a dioxidului de clor creat pentru a oferi soluția definitivă la amenințarea globală reprezentată de bacteriile Legionella.

Bacteria Legionella este la nivel mondial una dintre principalele probleme și una dintre principalele provocări în dezinfectarea apei. Sistemele LOTUS sunt cel mai de încredere și cel mai sigur răspuns la această provocare datorită generatorului lor avansat de dioxid de clor și sistemului de dozare capabil să eradice riscul de infecție, eliminând chiar și terenul de reproducție.

Sistemele LOTUS sunt singurele din lume cu control de la distanță. Datorită sistemului de gestiune online exclusiv ERMES, veți putea monitoriza și interacționa cu sistemul dvs. de pretutindeni și printr-o interfață web simplă, dar puternică, pentru o prevenire non-stop împotriva legionelei.

Sistemul LOTUS AIR produce, administrează și controlează dioxidul de clor pentru dezinfecția apei. Este un generator de dioxid de clor fără presiune util pentru acele aplicații în care este necesară injecția în mai multe puncte.

Dioxidul de clor este produs din produse chimice de bază diluate: procedeul acid-clorit cu acid clorhidric (HCl 9%) și clorit de sodiu (NaClO2 7,5%). Dioxidul de clor produs de LOTUS AIR este depozitat într-un rezervor și apoi dozat proporțional cu cererea.

Dozarea este multi-punct și proporțională cu debitul volumetric. Dioxidul de clor este produs printr-un proces ȘARJĂ. Procesul de reacție are loc la PRESIUNE ATMOSFERICĂ. Un filtru de carbon activ previne potențialele exhalări.

LOTUS AIR este proiectat astfel încât reacția de producere a dioxidului de clor are loc într-o cameră de reacție. O supapă multifuncțională garantează siguranța procesului.

Opțiunea senzorului de GAZ
LOTUS AIR poate conține opțional senzor pentru detecția de gaz.

- Toate produsele se pot adăuga la cerere în catalogul SEAP / SICAP.
- Contactați-ne pentru fișa tehnică integrală.
- Piese de schimb disponibile pentru toate pompele EMEC.
- Montaj, punere în funcțiune și service
- Prețurile pot suferi modificări în funcție de opțiunile solicitate.
- Pentru o ofertă de preț personalizată, vă rugăm să ne contactați...