CENTURIO

Instrument de control digital pentru turnuri de răcire

Instrumentele de control CENTURIO sunt sisteme de măsurare și reglare multiparametre care combină un control absolut și o ușurință extremă de utilizare cu eleganța cazului creat de Giugiaro Design.

CENTURIO TOWER este un instrument de control digital conceput pentru tratarea apei turnurilor de răcire și echipat cu sistem de operare LINUX, microprocesor ARM A5 de înaltă performanță și un ecran color touchscreen.

Vă permite să gestionați în același timp 5 parametri de măsurare, să citiți și să reglați valorile de referință ale celor 5 canale și să obțineți grafice în timp real. CENTURIO are, de asemenea, o capacitate de stocare de mare capacitate pentru arhivarea jurnalelor de date, precum și opțiunea de descărcare prin portul USB.

CENTURIO este compatibil cu sistemul exclusiv EMEC de control de la distanță ERMES și poate fi conectat la internet prin port Ethernet sau WIFI și module 3G (opțional), pentru a fi reglat și controlat de la distanță folosind orice PC, smartphone sau tabletă și orice browser. CENTURIO este de asemenea prevăzut cu protocol de comunicație serială MODBUS (opțional) pentru a fi conectat cu alte dispozitive din rețelele RS485.

Noul sistem de montare „EASY-MOUNT” face instalarea sistemului CENTURIO remarcabil de simplă și rapidă, în timp ce carcasa se poate deschide ușor cu fermoar lateral și șuruburi captive.

- Toate produsele se pot adăuga la cerere în catalogul SEAP / SICAP.
- Contactați-ne pentru fișa tehnică integrală.
- Piese de schimb disponibile pentru toate pompele EMEC.
- Montaj, punere în funcțiune și service
- Prețurile pot suferi modificări în funcție de opțiunile solicitate.
- Pentru o ofertă de preț personalizată, vă rugăm să ne contactați...