Garanţia dozării sigure şi precise

Hydro/2, Hydro/3 – Pompe dozatoare cu motor

Capacitatea pompei /debit: până la 150 l/h         Presiuni: maxim 64 bari

pompa dozare medii corozive

Chiar şi în cazul aplicaţiilor de dozare cu valori ridicate ale contrapresiunii veţi găsi în ProMinent un partener de încredere. Hydro/ 2 şi Hydro/ 3, pompele dozatoare cu transmisie hidraulică, sunt acum disponibile pentru majoritatea sectoarelor industriale.

Cu valori de maxim 64 bari şi o capacitate de dozare de până la 150 l/h, ambele pompe aduc argumente convingătoare cu privire la complexitatea funcţiilor, la întreaga gamă de dispozitive de siguranţă intransigente, precum şi la cantitatea dozată cu precizie ±1 %, independent de valorile presiunii. Pe întreaga durată de viaţă a pompei.

Siguranţa este atributul cel mai important – atât cu privive la principiul de funcţionare, cât şi la componentele individuale ale pompelor. În cazul în care, de exemplu, pătrunderea agentului de dozare este obstrucţionată, pompa nu se deteriorează deoarece pistonul hidraulic este conectat în mod detaşabil la excentricul mecanismului. Supapa de siguranţă din unitatea hidraulică previne eventualele evenimente nedorite în cazul presiunii ridicate. Şi nu în ultimul rând: membrana de siguranţă multistrat (cu 3 straturi) – semnalizează din timp problemele apărute la unul dintre straturi – pătrunderea lichidului hidraulic in agentul de dozare fiind astfel prevenită în mod sigur.

Caracteristici:

  • Funcţionalitate optimă. Funcţionare îndelungată: Intervale de întreţinere reduse, control hidraulic exact, membrane durabile, dozare permanentă sigură şi precisă.
  • Înaltă siguranţă: regulatorul de presiune din unitatea hidraulică asigură protecţie la suprasarcină, membrana multistrat cu dispozitiv de semnalizare la identificarea erorilor membranei – previne amestecarea agentului dozat cu uleiul hidraulic.
  • Pompe de înaltă presiune: cu Hydro/ 2 şi Hydro/ 3, siguranţa pompelor ProMinent® este acum garantată pâna la 64 bari. Dozare exactă indiferent de proces.

pompa dozatoare membrana hidraulica

Spre deosebire de pompele dozatoare cu membrană înlocuibilă, mecanismul de acţionare, pistonul mobil şi membrana de dozare a pompelor Hydro nu alcătuiesc o unitate interelaţionată mecanic.

Puterea motorului este transmisa la pistonul cu cap concav printr-un ax excentric. Cuplajele hidraulice sunt disponibile între piston şi membrană. Orificiile pentru distribuţie din piston se închid în funcţie de setările supapei de control. Cu ajutorul acestei supape, volumul lichidului hidraulic vehiculat de piston – implicit cursa de dozare – poate fi ajustat constant şi cu liniaritate între 0 şi 100 %. La finalul cursei de comprimare, arcul readuce pistonul în poziţia sa iniţială, declanşând cursa de aspiraţie.

Dispozitivul integrat de reglare a presiunii asigură protecţia pompei la suprasarcină, prevenind iminenţa presiunii foarte înalte în componentele hidraulice ale pompei.

Text & Fotografii – Copyright © 2013 Prominent. Toate drepturile rezervate.

No products in the cart.