Sondele pH EMEC asigură stabilitate și precizie de lungă durată.

Electrodul pH de întreținere ușoară oferă o valoare precisă de citire și un răspuns rapid, performanțele necesare pentru măsurătorile cele mai exacte.

Sunt disponibile modele de joncțiuni simple și duble. Electrozii de pH cu modele de joncțiune dublă numai sunt potriviți pentru apa de mare. Sistemul de joncțiune dublă oferă o protecție mai bună a electrozilor și garantează o durată de viață mai lungă. Alegeți modele de joncțiune dublă dacă lucrați cu materiale precum sulfura, sulful și argintul.

DURABILITATE
Durata de viață a electrozilor este afectată de condițiile de lucru cum ar fi temperatura, soluția tip (acid sau alcalin). De obicei, daca se lucrează la temperatura camerei cu o soluție slabă durata de viață a electrodului este de aproximativ 2 ani. Creșterea temperaturii schimbă drastic durata de viață. Electrozii îmbătrânesc rapid în timp ce sunt depozitați.

CALIBRARE
Spălați electrodul și uscați-l fără șervețele, doar agitați-l. Nu ștergeți și nu periați, asta ar crea sarcini electrostatice care pot influența citirea electrodului. Urmați procedura de calibrare a electrozilor din controller. Utilizați întotdeauna soluții tampon noi.

MENTENANȚĂ
Când citirea electrodului este lentă sau instabilă poate fi pentru că este murdară. curățarea este necesară la intervale fixe pentru a îndepărta praful. Scoateți electrodul din sistem, spălați-l cu apă proaspătă curată și apoi scufundați-o într-o soluție acidă de HCI (max 10%) timp de cinci minute. Clătiți-l din abundență cu apă proaspătă și efectuați o nouă calibrare.

STOCARE
Mențineți întotdeauna electrozii în sticlele de depozitare originale, lichidul transparent din interior este KCI la pH4. Nu lăsați niciodată electrozii să se usuce, păstrați-l în apă pentru scurt timp stocare.

- Toate produsele se pot adăuga la cerere în catalogul SEAP / SICAP.
- Contactați-ne pentru fișa tehnică integrală.
- Piese de schimb disponibile pentru toate pompele EMEC.
- Montaj, punere în funcțiune și service
- Prețurile pot suferi modificări în funcție de opțiunile solicitate.
- Pentru o ofertă de preț personalizată, vă rugăm să ne contactați...